lauantai 6. heinäkuuta 2013

Kameran takana

Kuvakuu on ohitse. 

En ole ollut erinomainen kuvaaja tai aktiivinen bloggaaja edes tämän kuvakuun aikana. Monta kertaa olen puolenyön tietämissä muistanut, että blogiteksti kuvan kera on edelleen luonnoksena. Yhtenä päivänä kuva jäi ottamatta, syy siihen taitaa nukkua sylissäni. Mielenkiintoinen kokeilu, ehkä toteutan sen vielä uudestaan, jollain muulla tavalla. Tai ehkäpä kuvista tulee osa blogitekstejä, tähän saakkahan blogi on ollut aika kuvaton. Syy: laiskuus. Kamerasta on työlästä siirtää kuvia koneelle, kännykällä se on huomattavasti helpompaa. 

Rääpäle täyttää huomenna kaksi viikkoa. Eilen hän kävi pisimmän ajomatkansa ikinä, ajoimme n. 100 kilometriä mökille ja saman takaisin. Kävimme testaamassa tyypin autoilukuntoa ja hakemassa koiran, joka oli lomaillut miehen perheen kanssa. Autoilu sujui oikein hyvin.

Mökillä olo oli jännittävää, joten päikkäreille oli vaikea rauhoittua. Sitten, kun rauhoituttiin, nukuttiinkin monta pitkää tuntia ja ajomatka päälle. Yö meni sitten kivasti riehuessa. No, sellaista tämä elämä nykyään on, vielä täysin rytmitöntä. 

Tulin tänään valtavan onnelliseksi siitä, että jäbä viihtyi ergorepussa (baby-tuen kanssa) ja pääsin koiran kanssa helposti ulos. Repussa tuli myös uni helposti. 

Kukkuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä on sinun tarinasi?